Om Laila Felicia

Mit formål er, at hjælpe dig med, at du finder din indre ro, dine styrker og lever dit liv, så meningsfyldt som muligt


I Positivt Fokus hjælper jeg både børn, unge, voksne og mennesker med særlige behov.

Jeg er uddannet ACT terapeut og Hypnoseterapeut, og hjælper dig med at genvinde troen på dig .

Alle kan have brug for hjælp, alle kan hjælpes med samtale terapi og sammen med hypnosen, er det den mest effektive, nænsomme og værdifulde hjælp du kan finde.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig, set, hørt og forstået og at vi sammen definerer et klart mål og er enige om vejen derhen. Sammen bliver vi enige om dit forløb, hvad der passer bedst til dig og din udfordring, hvilket øger effektiviteten af sessionerne. Det betyder meget for mig, at du kommer i mål med din udfordring, 

Se mere uddybende om formen under samtaler og hypnoseterapien.

Jeg er din guide tilbage på dit spor, uanset om dine udfordringer er angst, svært ved at være dig, mangler glæde og overskud, stress, ønsket vægttab, vrede, jalousi, ønske om at være røgfri, psykiske lidelser, eller andet der, gør dit liv svært. Det kræver kun din motivation og dine drømme.

Mit særlige interesse felt er den alt overskyggende angst, i let, middel og svær form som er en naturlig følelse, vi alle kender, ofte i mere eller mindre grad styrer den os.

Til dig der lider af angst, frygt eller fobi, du skal vide, at der er håb. Du kan komme din angst til livs og i de fleste tilfælde er det relativt let. Det kan lyde meget urealistisk for dig, især hvis du har lidt af angst længe, men jeg har oplever, at i samtale og hypnoseterapien at behandling af angst kan være virkelig værdifuldt og effektivt.  

Jeg ved, at vi kan lære at møde angsten, se den som den hjælp, den gave, den netop er.

 • Møde og forstå hvad tanker er – især de uønskede tanker.
 • Opnå dyb mental og fysisk ro.
 • Skabe et andet bedre mindset, der frigiver energi, håb og mod
 • Opdage dine følelser, så du ikke fanges af dem.

Jeg har flere års erfaring med at hjælpe børn, unge og voksne samt;

 • forældre ifht. at deres barn har det svært, angst, vrede, lavt selvværd, svært ved at sove m.m.
 • voksne, der oplever udfordringer i deres liv
 • børn og unge samtaler og børnehypnose
 • unge/voksne med diagnoser og særlige udfordringer


Jeg tror på ALLE, uanset udfordringer, kan lære at mestre livet, finde roen og troen på sig selv.


BEVAR ROEN

Da jeg lærte, at bevare roen og troen på mig, forstod jeg netop hvor værdifuld jeg er som mig. Jeg forstod med et, at jeg hver dag har et valg.

Denne læring omsætter jeg fagligt i Positivt Fokus.

Mit formål er at genskabe håbet , vække dig og dine styrker, spotte den læring der venter på dig forude.


Angst og følelser i skolen

Mine mange års erfaring som pædagog har lært mig , hvor værdifuldt, det er at lytte nysgerrigt til følelser og tanker – i mine år som pædagog i indskolingen i folkeskolen, lærte jeg, at følelser også går i skole, men ikke altid er på skemaet, hvorfor enkelte børn får det svært. Oplever, at de er et problem, fremfor, at de har det svært og sætter ord på, at DET er problem, som de voksne bør tage ansvaret for.


Diagnoser

I mine mange år som daglig leder for voksne udviklingshæmmede, på vej i job, lærte jeg hvor svært det er, når modet svigter og verden er svær at forstå. Det lærte mig endnu engang værdien i at lytte og forstå følelser og især kende sine styrker samt alle kan udvikle sig og profitere at terapeutiske samtaler.


Tanker og Terapi

I mine seneste år som terapeut, har jeg lært hvor værdifuldt, det er, at kende sin ro. Hvor værdifuldt ordene ; “der er intet galt med dig, det har der aldrig været“, er for os alle. Jeg har lært, at formlen er simpel men sindet, kan være en svær magtfaktor, som mange af os endnu ikke har forstået.

 • Det er ikke dine tanker, der betyder noget, det er hvordan du svarer dem
 • at du har kontrollen – du har et valg, trods dine tankers ubehag og negativitet, vil du give den opmærksomhed eller ej.
 • Du kan via dine værdier og dine styrker genskabe et hamonisk liv, ved at leve herefter.
 • hvor let det lyder teoretisk, men også hvor svært det kan være, hvis tanken siger, at det er svært. hvorimod, hvor let det er, når du først får det lært.

Forældre til barn med angst

I mine 18 år som mor, har jeg lært angsten at kende. Både den ubehagelige, altoverskyggende håbløshed, skyld og skam, smerten i, ikke at kunne finde hjælp – ej heller at hjælpe, til i dag, at omsætte den rejse fagligt og menneskeligt.

Se med stolthed og kærlighed, hvordan et ungt menneske uden mod og glæde til livet, idag er stærkere end stærk. Fyldt med håb, glæde og muligheder, selvom han i mange år var dømt ude. Dette har lært mig, hvad et Positivt Fokus kan og gør.

At forstå, at angsten er en gave,.

Angstem er naturlig størrelse, tro det elle ej, det er en værdifuld ven.

Når angsten får taletid og vi forstår, at lytte, at tage os af den – ja så kan vi skabe en læring.

Jeg har lært, at spotte hvor min opmærksomhed tager mig hen – ved nu, at jeg altid har et valg: vil jeg lade det trække mig ned eller vil jeg lade det løfte mig.

Altsammen omsættes i dag i terapien og du lærer dette i samtalen, hypnosen, og via de redskaber jeg giver dig.

Jeg arbejder med udgangspunkt i dig – lige dér hvor du er.

Sammen skræddersyer vi din – din families, eller dit barns udviklende rejse.

Vi skaber sammen et fundament for din forandring. Jeg arbejder udfra den metakognitive tilgang støttet af 5 PATH Hypnoseterapi. Du er medskaber af din forandring og det er altsammen i dit tempo og udfra dine største ønsker og muligheder.

Ved vores allerførste møde lærer du, hvordan du kan skabe indre ro.


Jeg tilbyder både samtaler og hypnoterapi og allerhelst i samspil, da det er min erfaring, at det er den mest effektive og værdifulde vej igennem lidelser, angst og uro – når livet er svært.

Jeg lærer dig

 • at berolige dig selv
 • at kende dine værdier, hvem er du dybt i dit hjerte samt handle herpå
 • hvordan du står stærkt som dig
 • forstår hvordan dine følelser, tanker og handlinger hænger sammen
 • at styre hvad du føler ved at styre hvad du tænker
 • at kende til dine topstyrker udfra de 24 styrker (den positive psykolog/empowerment) samt hvordan de bliver dine bevidste valg
 • at leve som dig, med alt hvad der er dig
 • at genvinde troen på dig
 • hvordan du kan give slip på bekymringer og grublerier og være tilstede i nuet
 • at leve livet som dig uanset de udfordringer du møder
 • at være den du drømmer om at være..

Hvorfor netop denne læring

At kunne berolige sig selv, er det stærkeste redskab i at skabe klarsyn mellem sind og krop. Når din krop slapper af, kan dit sind langt lettere slappe af. Når du er i ro, giver du din hjerne ro, til at regulere sig selv. Vi er skabt til selvregulering, tænk på et sår du har fået, og om du gør andet end at holde det rent. Uden meget tanke og bekymring healer det op. Det sammen gør dit sind.

At spotte hvor din opmærksomhed tager dig hen, er værdifuldt, da alt hvad du fokuserer på vokser. Når du er opmærksom på din opmærksomhed, kan du vælge, hvilken handling du ønsker herpå.

Når du kender dine styrker, dine værdier, kan du langt lettere sætte en hensigtmæssig handling på og langt lettere møde dine følelser.

Altsammen i en kombination af samtale og hypnose. Hypnosen, netop fordi, der er ro og dybt i dit sind skabes forandringen.

Ønsker du at høre mere om mit arbejde – så send mig en mail på laila@positivtfokus.dk