Foredrag & Workshops

Foredrag

Jeg afholder foredrag efter dit/jeres ønske. Mit primære fokus har været på angst – at leve i familie med angst, hvor barnet/den unge kæmper.

Jeg har været i skoleklasser, hvor klassekammerater er blevet klædt på til at forstå deres ven og hvad angst er

Jeg deltager i forældremøder/ personalemøder og til informationsaftener – hvor jeg sætter fokus på angst og hvordan vi bedst håndterer og forstår den.

Så står du og ønsker hjælp til at oversætte, forstå eller sætte fokus på angst, ja så lad os tale om, hvordan dit foredrag kunne se ud.


Workshop

Jeg tilbyder forskellige workshops – mit primære fokus de seneste år, har været for forældre til et barn med angst.

Netop fordi jeg ved, hvor værdifuldt det er, at forældrene står stærke og rolige i mødet med barnets angst. Når man som forælder kan forstå og se vejen og håndtere de svære følelser, ja så er det langt lettere at tage ansvar, og så følger dit barn. Børn med angst har brug for at blive mødt, set og hørt af stærke og rolige voksne, der tror på dem og ved, at de gør deres bedste.

Styrkepilot

Forældre workshop, hvor du som forælder lærer at tackle dit barns angst og uro.

Du får indsigt i de 24 styrker vi alle besidder og lærer at navigere som styrkepilot fremfor kaospilot. Din egen uro og håndtering af bekymringer kommer i fokus, så du netop ved hvordan du kan støtte og lære dit barn at berolige sig selv. Du vil opleve, at I som familie står sammen og mindsker konflikterne imellem jer. I får værdifuld læring og indsigt i at håndtere følelser, selvhypnose, tankemønstre og tvivl.

Følelser går også i skole

Workshop for fagpersoner i skoleregi. Jeg har udbudt disse workshops ved CFU College Lillebælt for primært undervisere i Folkeskolen.

Her afdækkes angst, dilemmaer, handlemuligheder og forståelse af barn, familie og skole som samarbejdspartnere. Med forståelsen af, at følelser også går i skole og hvordan vi møder dem, målsætter individuelt og forebygger – har workshoppen løbet over 1-2 dage.


Styrkebaseret Hypnose

Som noget nyt tilbyder jeg styrkebaseret Hypnose, i små grupper, hvor formålet er, at styrke deltagernes selvværd. Altsammen ud fra den positive psykologi og empowerment tanken, at din forandring skabes indefra og når du kender dine topstyrker og har forståelse af egen værdi, ja så vil du vokse.

Projekt

Efteråret 2020 var jeg en del af et projekt ved BoVejle (Bofællesskab for voksne med udviklingshæmning), hvor 7 voksne kvinder deltog i et forløb over 2 mdr.

Vi mødtes 4 aftener af 1,5 time. Deltagerne lærte udvalgte styrker at kende, lærte at berolige sig selv og deltog i 30 min gruppehypnose hver gang. Dette gave gode resultater samværet i mellem deltagerne i deres hverdag – mere overskud og overblik samt mere indre ro og styrket selvværd, altsammen baseret på personalets tilbagemeldinger.

Workshop for dig

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ideer og se op det matcher mine muligheder.